BAD GATEWAYS

Includes forum rules and technical help.
61 posts
Yes, I'm getting bad gateways too, plus the remember me function isn't working at all ... and the font is as minute as before and I still can't attach photos ...
Melly1
I'm sorry to hear that people are still experiencing the 'Bad Gateway' messages. The transfer of the forum to new servers was supposed to fix this problem so I can understand that it's very frustrating to everyone who is still receiving these messages. We informed our technical support of this yesterday and I'll let you know when we've had a response.

Thanks for your continued patience. We're doing all we can to address the outstanding technical issues.

Michael
A post from the phpBB forum on bad gateways from 9 years ago may be of assistance here :

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1566685
Chris From The Gulag wrote:
Wed Feb 14, 2018 10:31 am
A post from the phpBB forum on bad gateways from 9 years ago may be of assistance here :

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1566685
Thanks very much Chris. You did well to find this! As the post is 9 years old it may no longer be relevant but it does address the same 'Bad Gateway' issue so I've passed it onto our IT support.

Michael
Bad gateway message, but OK on next attempt.
I've had a couple, but the back arrow works for me.
Just reporting it - I thought we were supposed to.
Yes I think we are Greta.
Greta wrote:
Sat Mar 03, 2018 2:33 pm
Just reporting it - I thought we were supposed to.
please keep on reporting error messages Greta - if we don't then IT assume everything is OK !
I've also had the "you are not authorised.." message quite a few times, but as soon as I go back and try again, it works. I've also noticed that when you click on "New messages" you don't necessarily get all of them. So if I go straight to the forum and read those listed, and then look at my email Inbox, I might find other new messages that I haven't read.
61 posts